Rabatt shopping

För rabatterad shopping kan du bland annat använda dig av stadskort som de flesta städer har. Förutom rabatter på nöjen har även många butiker speciella shoppingerbjudanden för kortinnehavare.

Stockholm

I Stockholm finns VivaVille-kortet som kostar 249 kronor och ger dig rabatter på butiker. Du finner mer information om det här.

Göteborg

När du köper Göteborgspasset kan du hämta ut shoppinghäften mer erbjudanden på butiker i innerstan eller på Freeport i Kungsbacka. Shoppinghäftena gäller främst i Nordstan, Arkaden, Kompassen, Avenyområdet. De hämtas ut på Turistbyrån i Nordstan eller på Kungsportsplatsen. Freeports häfte hämtas ut på Djungelrummet på Freeport, Kungsbacka. Läs mer här.

Malmö

I Malmö kan du dra nytta av Malmö City rabattkort. Det utkommer två gånger om året och gäller i sex månader. Det kostar 100 kronor och säljs hos de flesta butiker i city. Läs mer här.

Övriga rabattkort

Enjoyguiden

Enjoy Bonusguiden är ett oerhört populärt restaurang- och nöjeskort och i deras Bonus Shopping hittar får du erbjudanden på varor från affärer de har avtal med. Normalt ges mellan 20-25% på ordinarie priser. Enjoy Bonusguiden med tillhörande medlemskort kostar 425 kr.

Idrottsrabatten

Du kan bland annat även köpa den så kallade Idrottsrabatten för shoppingerbjudanden och rabatter. Den finns på 20 orter i Sverige och kostar 100 kronor. Den kommer ut två gånger per år och säljs av lokala idrottsföreningar som får en del av intäkten till sin egen kassa.